Elektriker och elinstallationer i Nynäshamn & Muskö

Elektriker i Nynäshamn & Muskö

Bagarmossens Elbyrå arbetar brett inom elinstallationer söder om Stockholm och har många nöjda kunder i just Nynäshamn och Muskö. Vi kan hjälpa er med alla sorters arbeten inom el, allt från större uppdrag inom nybyggnation till service och reparationer i hushåll.

Säkra elinstallationer & elektriker

Den som ska arbeta med elektriska installationer måste väl känna till de lagar och regler som gäller för säkerhetsarbete. Det är också viktigt att du har kunskap om hur man undviker elektriska stötar och minimerar brandrisker.

Om det är något som är farligt både för liv och plånbok så är det felaktigt utförda elinstallationer utförda av icke certifierade elektriker. Därför finns ett gediget säkerhetstänk i allt vi gör och när vi är ute på jobb hos dig är det alltid en certifierad och kunnig elektriker som utför arbetet. Vi håller oss även uppdaterade om nya förordningar och regelverket kring elinstallationer för att kunna genomföra säkra elinstallationer och minimera risken för olyckor.

Elektriker med bred kunskap i Nynäshamn & Muskö

Vi har varit verksamma som elektriker länge och utfört otaliga elinstallationer, vi har kort och gott sett det mesta och gjort det mesta. Vår kunskap gör att vi kan hjälpa er med allt från att planera små och stora projekt, till nybyggnation och enklare installationer och service.

Våra erfarna elektriker utför:

Kontakt – Elektriker i Nynäshamn & Muskö

Har du frågor om hur vi arbetar inom el i Nynäshamn & Muskö eller önskar du prisuppgift? Kontakta oss gärna!