Om företaget

Bagarmossens elbyra AB startades 1973. Under 1970,-80 och -90 talet bestod våra arbeten mest av el i kyla, ombyggnationer av butiker och varuhus samt servicearbeten hos privatpersoner och företag.
Från mitten av 90-talet kompletterades våra arbetsuppgifter med tele, datanät och larminstallationer. Vi började även utföra kompletta projekteringsarbeten från idé till färdiga handlingar eftersom våra entreprenader mer och mer gick åt totalentreprenader.
Idag upplever vi oss som ganska kompletta, då vi arbetar inom rot-sektorn (största delen är stambyten), nyproduktion (villor,lägenheter), tele-data och larminstallationer, servicearbeten (både hos privat personer och företag), egen projektering samt även projektering till andra företag.

Vi har sedan många år tillbaka arbetat noga med kvalitetssystem. Vi följer vår branschorganisation EIO’s kvalitets system, det s.k. EIO Q, vilket är ett ISO 9001 system.
Idag är vi totalt 23 st på företaget, några är ganska nyligen anställda men flertalet har varit hos oss i många år.

Kvalitetspolicy:

Företagets målsättning är genom kvalitetsplanen engagera all personal i syfte att skapa förståelse och rutiner för att säkerställa att arbetet utförs enligt beställarens önskemål och i enlighet med gällande föreskrifter och standarder.

Att ständigt arbeta för att förbättra verksamheten genom utbildning, ta del av nyheter samt lyssna och analysera tankar och idéer från företagets medarbetare och kunder.

Vi har i många år arbetet med kvalitet och miljösäkringssystem enligt ISO9001 och ISO14001.