Elektriker Södertälje & Botkyrka / Elinstallationer Södertälje & Botkyrka

Bagarmossens Elbyrå jobbar i hela Stockholmsområdet och är ofta i Södertälje och Botkyrka på jobb där vi har många nöjda kunder. Vi utför en rad olika sorters arbeten inom el, allt från större nybyggnation till enklare jobb i hushåll såsom service och reparationer. Inget arbete är för stort eller för litet för oss så kontakta oss gärna för prisuppgift!

Elinstallationer Södertälje & Botkyrka

Installationer som inte utförs korrekt är dåliga både för hälsa och plånbok. Vårt säkerhetstänk går därför som en röd tråd genom allt vi gör och alla våra elektriker är certifierade. Säkerhet och noggrannhet är alltid prioriterat när vi är på jobb. För att garantera att våra elektriker håller högsta möjliga nivå är vi måna om att ständigt utbilda oss samt hålla oss uppdaterade kring lagar och regler som rör elinstallationer.

Elektriker Södertälje & Botkyrka

Med våra 30 år i branschen har vi sett det mesta och kan även hjälpa till med det mesta. Vi arbetar brett inom elinstallationer så kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med några av punkterna nedanför!

Vi kan hjälpa er med:

Har ni frågor? Önskas prisuppgift? Kontakta oss gärna redan idag! Vi välkomnar fler kunder från Södertälje och Botkyrka!

elektriker södertälje & botkyrka elinstallationer södertälje & botkyrka
elektriker södertälje